مدیافون

خط ایوان E1 چیست؟ مقایسه خطوط ایوان با سیپ ترانک

خط ایوان E1 از نظر سهولت برقراری در تماس ها و همچنین اعتبار بخشی بسیار برای سازمان ها از اهمیت فراوانی برخوردار هستند.

خط های پنج رقمی و تفاوت آن ها با خطوط معمولی به شرح زیر است:

خطوط تلفن شهری همان خطوط ۸ رقمی خط های سنتی هستند و فقط می توانند یک تماس را برقرار کنند و اگر چنانچه فرد در حال مکالمه با این خطوط باشد و فرد دیگری تماس بگیرد بوق اشغال می خورد. اما خطوط ایوان قابلیت برقراری ۳۰ تماس به طور همزمان را دارند.

جهت استفاده از این خطوط (e1) فقط به یک سانترال نمی شود اکتفا کرد چرا که برای این خطوط نیاز به مودم نیز داریم، شرح کامل این موضوع در متن زیر است.

زمانی که بخواهیم از خط ایوان E1 در برقراری تماس های سازمان استفاده کنیم باید علاوه بر سانترال معمولی به دنبال مودم ایوان نیز باشیم که این مودم در دو طرف (مرکز مخابرات و کاربر) است.

که مودم سمت کاربر با استفاده از کابل بالون و مراحل دیگر اتصال را ایجاد می کند.

جهت تهیه و استفاده کردن خطوط دیجیتال و ایوان باید به بررسی شرایط کسب کار خود بپردازید و پس از بررسی نیاز های خود به فکر خرید و تهیه این خطوط باشید. به موضوع خطوط چهار رقمی و انواع آن در ادامه پرداخته ایم.

خطوط چهار رقمی و انواع آن، خط های چهار رقمی با دو نوع یک طرفه و دوطرفه در بازار موجود هستند.

خط چهار رقمی یک طرفه

این خطوط فقط می توانند ارتباط از یک سمت را داشته باشند یعنی فقط جهت تماس مشتریان با داخل مجموعه بکار گرفته می شوند. مشتریان با شماره گیری چهار رقم می توانند با سازمان ارتباط بگیرند.

خط چهار رقمی دو طرفه

این گونه از خطوط جهت استفاده برقراری ارتباط با بیرون سازمان و ارتباط گرفتن مشتریان با درون سازمان صورت می گیرد.

خط ایوان E1 پنج رقمی و انواع آن

خطوط پنج رقمی یک طرفه

این گونه از خطوط ها نیز جهت انجام تماس ها از طریق مشتریان با مجموعه است یعنی امکان برقراری تماس از درون سازمان به بیرون وجود ندارد.

خطوط پنج رقمی دوطرفه

این خطوط نیز جهت استفاده شماره گیری مشتریان و برقراری تماس با بیرون سازمان است.

تعرفه خط ایوان E1

جهت تهیه و استفاده از این خطوط باید تعرفه های آن را نیز در نظر بگیرید که این تعرفه ها در سه قسمت ثبت نام، هزینه های سالانه و هزینه های آبونمان متغییر است باید بپردازید.

نسل جدید خطوط تلفن ۵ و ۴ رقمی

نسل جدید این خطوط همان خطوط تحت شبکه است که همانند خط ایوان E1 از برقراری تماس های همزمان به تعداد ۳۰ تماس را دارا است.

خطوط پر ظرفیت این نسل (تحت شبکه) سیپ ترانک نام دارد و در جهت برقراری تماس های تلفنی از نوع محبوب و کاربردی در سراسر دنیا هستند.

نام خطوط تلفنی تحت پروتکل سیپ، سیپ فون است و همچنین نام خطوط تلفنی پر ظرفیت تحت سیپ نیز سیپ ترانک است.

خطوط سیپ ترانک چند تماس را می توانند به صورت همزمان برقرار نمایند؟ این خطوط نیز همانند خط ایوان E1 برقراری ۳۰ تماس به صورت همزمان را می توانند انجام دهند استفاده نمودن از خطوط سیپ ترانک بر روی روتر ها و گیت وی های شبکه انجام پذیر است.

اگر خطوط سیپ ترانک همانند خط ایوان E1 قابلیت برقراری ۳۰ تماس همزمان را دارد پس تفاوت این دو خطوط در چیست؟

تفاوتی که در بین این دو خطوط موجود است در نوع استاندارد ارتباطی بین سوئیچ ها و مرکز ها است.

خط ایوان E1 در قسمت سوئیچ مخابراتی و همچنین مرکز تلفن کاربر نیاز به کارت تلفنی ایوان دارند. حال اگر بستر ارتباطی بر روی زوج سیم مسی در بین کاربر و مخابرات باشد باید از مودم و پروتکل G.SHDSL استفاده نمود.

بیش تر به این موضوع پرداختیم که خطوط سیپ ترانک همان خطوط تحت شبکه هستند. به همین منظور باید سوئیچ مخابراتی و مرکز تلفن کاربر هر دو تحت شبکه و از پروتکل سیپ استفاده شود. در این صورت و انتقال آن باید مودم ها تحت استاندارد G.SHDSL.BIS قرار بگیرند.

در این قسمت نیز امکانات و قابلیت های خط ایوان E1 را بازگو کرده ایم

در شروع این گفتگو به اعتبار بخشی که این خطوط به سازمان ها می دهند سخن گفتیم به دنبال این مسئله باید از قابلیت های این خطوط  نیز آگاه شوید

قابلیت های خطوط ایوان نظیر: ضبط کردن تمامی مکالمات، انجام توزیع کردن تماس های ورودی در بین اپراتورها، ثبت کردن اطلاعات دقیق مشتریان، انجام گزارش گیری صحیح، کامل و کاربردی، توانایی دریافت و ارسال فکس، کیفیت عالی در صدا و بدون هیچ نویزی، منتشر کردن پیام های صوتی در لینک های دو طرفه و… است.

مودم ایوان

از مودم ایوان در جهت انتقال خطوط ایوان از مرکز مخابرات تا مجموعه شما استفاده می شود. حال شاید بخواهید بدانید که نوع مودم را باید چگونه برگزینید که در این قسمت باید بگوییم انتخاب نوع مودم بر عهده مخابرات است که با تشخیص و نوع نیاز برای شما این مدل مشخص خواهد شد. ضمنا باید بدانید که برای هر خط نیاز به یک مودم دارید. پس از انجام ثبت و درخواست  جهت تهیه مودم در محیط کاری شما راه اندازی می شود و شما می توانید پس از انجام تنظیمات از این خطوط استفاده نمایید.

اگر به دنبال پیشرفته تر کردن فضای کاری و داشتن امکانات در شان کسب و کارتان می باشید می توانید به سایت مدیافون مراجعه نموده و بعد از مشاوره ی کامل توسط مشاوران متخصص ما محصول مورد نیاز خود را انتخاب و خریداری کنید. شرکت مدیافون در نظر دارد تا با توجه به هدف خود همیشه بهترین نوع محصولات را بر اساس نیاز مشتریان به آن ها ارائه دهد. جهت ثبت درخواست های خود با ما ارتباط بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *